Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over het verhaal achter Rewave. We vertellen je graag meer over ons.

Waarom zijn we Rewave begonnen?

We zijn, gedreven door persoonlijke ervaringen, gestart met Rewave om werknemers en werkgevers gezonder en aangenamer te laten werken. Doordat het thuiswerken steeds meer “het nieuwe normaal” is geworden na de pandemie, is er ook veel meer behoefte aan een goede thuiswerkplek. We willen klachten helpen voorkomen, door het aanbieden van ergonomische top producten. We doen er dan ook alles aan om een goede selectie aan te bieden. Dit zodat jij aangenaam en gezond kunt werken. Bekijk onze selectie van producten in de shop.

Voor werknemers en werkgevers

Onze producten zijn zowel geschikt voor de thuiswerker als voor bedrijven die meerdere werkplekken willen inrichten. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor grotere orders of aanbiedingen op maat.

We zijn er ook voor jouw mentale gezondheid

Naast de Rewave webshop bieden we ook een uitgebreide app aan die je welzijn kan monitoren en de communicatie helpt verbeteren. Hiermee kan je snel eventuele stressklachten ontdekken en hier aan gaan werken. Het is daarnaast een complete HR systeem voor het aanvragen van verlofdagen en nog veel meer. Ideaal dus voor werknemers en de werkgevers. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een account op www.whire.app.

Voorkom klachten

Het is ons doel om je een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden voor je werkplek, of dat nu thuis of op kantoor is. We willen je helpen om zowel klachten aan je lichaam (door een slechte houding) als mentale klachten te voorkomen.

Wordt ook onderdeel van ons team

Wil je graag ons komen helpen? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur een open vacature naar [email protected].

Wil je meer weten?

Wil je meer van ons weten of kennismaken? Of heb je misschien nog tips voor producten of samenwerkingen? Neem dan snel contact met ons op.

Het Rewave Team.

 

Rewave is onderdeel van Bight B.V.

Kvk nummer: 81990774

Hurksestraat 19 (géén bezoekadres)
5652AH Eindhoven

Jouw voordelen

devices Gezonde werkplek

Zorg voor je fysieke gezondheid met ergonomische kantoor en thuiswerk artikelen. Wij zorgen voor een ideaal aanbod in alles dat je nodig hebt voor een gezonde werkhouding.

sentiment_satisfied_alt Lekker in je vel

Thuiswerken kan heel fijn zijn, maar het brengt ook vaak stress met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je met minder afleiding lekker productief kan werken.

beenhere Het beste aanbod

Je hebt natuurlijk weinig zin om eindeloos te zoeken naar goede producten. Daarom hebben wij dit voor je gedaan. Met ons aanbod zit je altijd goed.

Stel ons je vraag