Verzending en levering

Wanneer je een bestelling hebt gedaan, dan wil je deze ergonomische producten natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Zodra jij de bestelling hebt afgerond, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je levering te kunnen verzenden.

Wat is de leveringstijd?

De leveringstijd staat altijd bij het product dat je wilt bestellen. In het algemeen kan je verwachten dat het artikel (vóór 15:00 uur besteld) dezelfde dag nog naar je zal worden verzonden (op werkdagen). Reken dus op 1 á 2 dagen levertijd, tenzij dit anders is aangegeven. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de verzending met een tracking code. Hiermee kan je ook direct zien met welke vervoerder (PostNL, GLS of DHL) je bestelling is verzonden en of er details bekend zijn over het tijdstip van levering.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten hangen helemaal af van het artikel dat je wilt bestellen. We vermelden deze dus altijd duidelijk bij het artikel en bij het afronden van je bestelling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. De standaard verzendkosten voor de meeste artikelen zijn € 6,95 (naar Nederland). Mochten er bijzonderheden zijn, zoals gratis verzendkosten, dan laten we je dit altijd duidelijk weten op onze website. Kom je er niet uit? Neem dan altijd even contact met ons op. Of kijk even bij onze veelgestelde vragen.

Stel ons je vraag